Notice

Sedia menerima tempahan :

1) Jahitan Manik
- Baju Kurung
- Pakaian Pengantin
- Tudung, dll

2) Kraf
- Bunga Tangan
- Bunga Telur
- Door Gift, dll

Wednesday, September 21, 2011

NEW CRAFTS IT'S COMING SOON!!!!

Assalammuaalaikum,

Sudah terlalu lama rasanya tidak meng-update blog bahagian ZaZa Sweet Crafts ni..harap maaf kerana kesibukan kerja dan tempahan-tempahan jahitan manik sebelum ini.

"New Crafts It's Coming Soon!!!!" 

Tetiba ajer kan letak title macam tu..hehehe..bukan apa,saja nak suprise kat u all :-) memang ada new crafts dari ZaZa Sweet Crafts..new crafts ni nanti boleh laa u all beli atau ditempah mengikut design yang  u all mahukan :-)


Tentu u all tertanya-tanya kan new crafts apa yang akan ZaZa Sweet Crafts hasilkan :-) so, just wait & see & always visit my blog for new update :-)

Wait for my new crafts ;-)

2 comments:

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Alisya said...

salam kak...mula2 sekali saya nk beritahu akak, blog akak ada juga dalam bloglist saya..akak jgn risau..hihi..

akak ada dua blog ke? sbb bila saya tgk kt blog archive akak, saya tak jumpa entri yg join pencarian bermula tu... tu yg sy maksudkan, link entri asal.. :)